Termeni si conditii

Termeni si conditii

Echipa DIOGHENIS recomanda citirea cu atentie a Termenilor si Conditiilor privind utilizarea acestui site.

Navigarea si inregistrarea pe site reprezinta luarea la cunostinta si asumarea in totalitate a prezentelor Termeni si Conditii.

Site-ul www.dioghenis.ro este detinut si administrat de SC DIOGHENIS INTERNATIONAL SRL, cu sediul in municipiul Ploiesti, str. Boldescu, nr. 18 jud. Prahova.

Proprietate intelectuala

Continutul acestui site reprezinta proprietatea SC DIOGHENIS INTERNATIONAL SRL, care isi asuma respectarea legislatiei privind drepturile de autor si de proprietate intelectuala. Este interzisa folosirea textelor, tabelelor si imaginilor plasate pe acest site fara acordul prealabil al administratorilor www.dioghenis.ro.

Imaginile si textele prezentate pe acest site sunt cu titlu de prezentare si de informare generala, fara a avea caracter tehnic sau de inlocuire a instructiunilor de specialitate. Administratorii site-ului isi rezerva dreptul de a actualiza in permanenta si a modifica informatiile postate, fara notificarea prealabila a utilizatorilor. Echipa DIOGHENIS nu este raspunzatoare pentru eventualele efecte negative ale folosirii informatiilor prezentate, acest lucru cazand in totaliate in sarcina utilizatorilor.

Anunturile prezentate si ofertele prezentate pe site reprezinta in totalitate alegerea administratorilor www.dioghenis.ro, iar raspunsurile si comentariile la acestea vor face obiectul unui contract separat intre proprietar/administrator si utilizator.

DIOGHENIS nu raspunde pentru continutul altor site-uri la care se ajunge prin link-urile postate. Raspunderea apartine integral proprietarilor si administratorilor acestor site-uri.

Confidentialitate

www.dioghenis.ro isi rezerva dreptul de a elimina de pe site sau a bloca accesul oricarui comentariu cu limbaj licentios, rasist sau discriminatoriu.

Inregistrarea la sectiunea CONTACT se fac pe raspundere proprie, utilizatorul asumandu-si autenticitatea datelor transmise catre administratorii site-ului. De asemenea, DOGHENIS garanteaza pentru confidentialiatea datelor administrate, fiind interzisa cu desavarsire instrainarea acestora catre terte persoane fizice sau juridice.

 

Administratorii acestui site pot trimite catre utilizatori si clienti mesaje de tip

newsletter, prin care sunt puse la dispozitie cele mai noi oferte si promotii.  Beneficiarul poate renunta la acest serviciu prin modalitatile avute la dispozitie, cu notificarea administratorului acestui site.

Litigii

Vizualizarea si folosirea informatiilor de pe acest site reprezinta urmarea acordului tacit al utilizatorului cu privire la termenii si conditiile prezentate.

In cazul eventualelor litigii cu privire la informatiile prezentate pe acest site, se va incerca medierea situatiei pe cale amiabila. In caz contrar, pentru solutionarea litigiului se va apela la instanta de judecata, in conformitate cu legislatia in vigoare.

Pentru orice informatii suplimentare, va stam la dispozitie la urmatoarele date de contact:

office@dioghenis.ro

0244.407.274

0244.407.273