Clienti multumiti

ROMGAZ
S.N.G.N. ROMGAZ

De 22 de ani partenerul tau de incredere pentru inchirieri nacele si motostivuitoare, vanzari, service si cursuri de stivuitorist si macaragiu.

S.C. DIOGHENIS INTERNATIONAL S.R.L. cu sediul in Ploiesti, str. Boldescu, nr. 18, jud. Prahova, avand cod fiscal R05967488, înregistrata la O.R.C. Prahova sub nr. J29/1711/1994, reprezentata prin ing. ENE NICULAE-MIRCEA, avand funcţia de Director General, in calitate de furnizor de servicii al societatii noastre; S.N.G.N. ROMGAZ S.A. MEDLAS- SUCURSALA PLOIESTI, reprezentata prin ing.CARSTEA VASILE, in calitate de Director, recomandam S.C. DIOGHENIS INTERNATIONAL S.R.L. ca fiind un partener serios, prompt, care si-a îndeplinit si isi îndeplineşte in continuare obligaţiile contractuale la timp, oferind produse de calitate la preturi

competitive.
Aceste concluzii au fost trase in urma derulării unei serii de contracte intre societatile noastre, contracte care au fost îndeplinite la termen, fara neclaritati sau neconcordante, motiv pentru care apariţia unor litigii nu a fost posibila. Buna calitate a produselor, modul operativ si prompt de onorare a comenzilor ne-a determinat sa alegem S.C. DIOGHENIS INTERNATIONAL S.R.L. ca partener in favoarea altor societati.

De asemenea, modul de colaborare intre societati in acest sens 

HOEGANAES CORPORATION EUROPE
S.C. HOEGANAES CORPORATION EUROPE S.A.

Ne exprimam aprecierea fata de colaborarea companiei noastre, S.C. HOEGANAES CORPORATION EUROPE S.A. cu compania S.C. DIOGHENIS INTERNATIONAL S.R.L.

Am ales sa colaboram cu S.C. DIOGHENIS INTERNATIONAL S.R.L. ca furnizor de servicii de intretinere, revizie si reparaţii instalatii de ridicat, in special stivuitoare, datorita calitatii serviciilor prestate si a eficientei personalului implicat in finalizarea operaţiunilor. Totodata, echipa de service a S.C. DIOGHENIS INTERNATIONAL S.R.L., prin profesionalismul membrilor sai, a oferit intotdeauna flexibilitate, promptitudine in răspunsurile la solicitările noastre, precum si suport in alegerea celor mai bune opţiuni si soluţii legate de serviciile de intretinere, revizie si reparaţii instalatii de ridicat.

In concluzie, recomandam compania S.C. DIOGHENIS INTERNATIONAL S.R.L., ca fiind un colaborator profesionist si de incredere pentru orice companie cu care va relationa si apreciez serviciile sale de calitate si flexibilitatea soluţiilor oferite care o diferentiaza intr-un mod favorabil de competitorii sai.

OMV PETROM
OMV PETROM S.A

OMV PETROM S.A. cu sediul in str. Coralilor, nr. 22 (“Petrom City”), Sector 1, Bucureşti, doreşte sa-si exprime aprecierea fata de colaborarea cu societatea DIOGHENIS INTERNATIONAL S.R.L. .

Colaborarea noastra cu aceasta societate a început in anul 2009 pentru servicii de revizii si reparaţii instalatii de ridicat (stivuitoare), iar din anul 2011 si pentru servicii de examinari, verificări si investigaţii cu caracter tehnic pentru instalatii de ridicat si sub presiune.

Putem confirma satisfactia noastra ca beneficiar al serviciilor furnizate de aceasta societate, in special datorita disponibilităţii, flexibilităţii si calitatii deosebite de care a dat dovada echipa de service.

Având in vedere cele de mai sus, ne permitem sa recomandam societatea Dioghenis International S.R.L. ca fiind un colaborator profesionist si de încredere pentru orice companie cu care va relationa.