Despre Noi

Din 1994, DIOGHENIS reprezinta partenerul de incredere pentru manipularea si stivuirea marfurilor, solutii de acces la inaltime, service, reparatii, expertiza tehnica pentru utilaje de ridicat dar si formare profesionala in domeniu.

 

Comercializam utilaje si echipamente de ridicare noi si second-hand, accesorii si piese de schimb. In incercarea de a veni in sprijinul clientilor nostri, oferim posibilitatea inchirierii acestora, cu personal autorizat sau fara.

 

Misiunea noastra este sa devenim recunoscuti ca unul dintre cei mai respectati parteneri in domeniul manipularii marfurilor din Romania. Suntem mereu peste asteptari, venind cu solutii inovative in intampinarea nevoilor clientilor nostri.

 

De peste 20 de ani ne perfectionam continuu, pentru a putea oferi servicii de cea mai inalta calitate. Dezvoltarea companiei a impus noi standarde in abordarea cerintelor pietei, deschizand totodata noi oportunitati de colaborare.

 

Oferim cursuri de formare profesionala pentru personalul din domeniul manipularii marfurilor, atestate de organismele competente. Acest lucru ne recomanda astazi ca furnizor de calitate si formator cu autoritate de operatori stivuitor, macara sau masinist pod rulant.

 

Suntem convinsi ca la baza unei relatii de afaceri durabile sta increderea reciproca si seriozitatea. De-a lungul anilor, am dezvoltat parteneriate cu nume mari ale economiei romanesti si internationale, consolidate prin servicii prompte si de cea mai inalta calitate.

 

Expansiunea continua si nevoia de a fi in pas cu tehnologia nu ne-au indepartat de valori de baza precum dezvoltarea durabila si grija fata de mediul inconjurator. Echipa DIOGHENIS garanteaza pentru calitatea serviciilor oferite, cu respectarea standardelor nationale si internationale in materie.

 

Recomandarile noastre